Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твВиктория Василева, главен секретар на Има такъв

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твВиктория Василева, главен секретар на Има такъв
Коментари Харесай

Виктория Василева от ИТН към Виктор Николаев: Не съм врачка, но няма да е същото след 11-ти юли, не се безпокойте

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Нова тв

Виктория Василева, основен секретар на " ИТН "  - съществена фигура до Слави Трифонов. Предизборната акция стартира публично - представи гостенката си Виктор Николаев по Нова тв. 

" Мотото на нашата акция е " Време е за друго ". Време е за доста други неща. Време е за различен метод на говорене, време е за различен метод на отношение сред политиците, друго отношение на хората, към институциите, на медиите към политиката и т.н. 

Правителството постоянно е резултат от конфигурацията след изборния ден. Правителство с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ няма по какъв начин да се случи - с партиите на статуквото, декларирали сме го. Всичко останало са спекулации. Партиите отвън статуквото, в случай че имат задоволителен запас, в случай че имат потенциал за сформиране на държавно управление - да, другояче всичко друго са спекулации. 

В политиката компромисите са нужни, само че не и наложителни. На 11 юли жителите ще кажат. Не съм гадателка, не мога да върша прогнози, на 11-ти ще забележим. "

" Аз ще си пусна гласа, само че дали ще е същото ", попита водещият.

" Хорат имат потребност от предсказуемост, само че тя не може да е непременно. Не знам какво ще е отношението и на другите партии. Едва ли ще е същата обстановка, това са непотребни страхове. Не е невероятно да имаме 121 депутати. " - изясни Василева.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР